Asbestverwijderaar in actie

Asbest zelf verwijderen of laten verwijderen?

Is er asbest in je woning gevonden? Dan kan je dit zelf verwijderen of beroep doen op erkende asbestverwijderaars. We zetten graag op een rijtje waarom het aangeraden is om met gecertificeerde specialisten te werken.

Veiligheid voorop

De gezondheid en veiligheid van jezelf en anderen is uiteraard het allerbelangrijkste. Asbestvezels kunnen ernstige ademhalingsproblemen en zelfs dodelijke ziekten veroorzaken als ze worden ingeademd. Onze asbestverwijderaars zijn opgeleid om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen en beschikken over de juiste persoonlijke kledij om zichzelf te beschermen tijdens het verwijderen van asbest om zo de risico’s maximaal te beperken.

Kiwa certifcaat asbestverwijderaars

Kennis en ervaring

Asbestverwijdering vereist een zeer specifieke expertise en ervaring. Onze asbestverwijderaars hebben jarenlange ervaring en worden continue bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en methoden.

Wettelijke bepalingen

Als je je asbest verwijdert, wil je natuurlijk dat dit achteraf niet voor juridische problemen zorgt. Het veilig verwijderen van asbest gaat immers gepaard met heel wat regulering. Een professioneel asbestverwijderingsbedrijf kent deze alle en zorgt ervoor dat alles volledig in overeenstemming met de wet wordt uitgevoerd.

Asbestverwijderaar in actie
Asbestverwijderaars

Kostenbesparing op lange termijn

Hoewel het inschakelen van een professioneel asbestverwijderingsbedrijf aanvankelijk uiteraard een kost met zich meebrengt, zal het op lange termijn basis wel degelijk kosten besparen. Door een professioneel asbestverwijderingsbedrijf in te huren, voorkom je fouten en problemen die kunnen leiden tot dure reparaties, boetes of medische kosten als gevolg van blootstelling aan asbest.

Klanten aan het woord

Snelle offerte en oplevering. Prima service in veilige omstandigheden!

Bert Drijkoningen

We werden op onze wenken bediend tijdens het hele proces. Bedankt aan Bobrik voor de veilige afhandeling van onze asbest.

Erik Vandekerkhove

Zeer tevreden over de geleverde werken. De communicatie was zeer transparant en de werkmannen werkten zeer goed en met de beste veiligheidsmaatregelen te nemen.

Lara Bogaerts

Mooie werken, goede communicatie en prijs.

Mahmut Kocar

Duidelijke kennis van zaken zowel bij zaakvoerders als personeel. Zowel de sloopwerken als asbestverwijdering werd kwaliteisvol afgewerkt. Ik kan Bobrik aan iedereen aanraden.

Jana Dedecker

Kies voor de specialist in asbestverwijdering te Antwerpen

Heb je een particuliere woning, een bedrijfsgebouw of een industrieel complex? Bobrik is jouw betrouwbare partner voor asbestverwijdering in de provincie Antwerpen.

Contacteer ons

We contacteren je binnen de 24 uur!