Asbestinventaris nodig?

We staan je graag bij voor elk type van asbestattest. Vraag nu een vrijblijvende offerte voor jouw asbestinventaris:

  • Abestattest bij verkoop van je woning
  • Wettelijkse asbestinventaris
  • Asbestinventaris bij renovatie of sloop (destructieve asbestinventaris)
Contacteer ons
Asbestattest verkoop woning

Asbestattest bij verkoop woning

Vanaf 23 november is een attest verplicht voor de verkoop van alle woningen die voor 2001 gebouwd zijn. In deze asbestinventaris worden de plaatsen en ruimtes geïnventariseerd waar asbest aanwezig is en wordt aangegeven welke bijkomende oplossingen mogelijk zijn. Dit mag enkel uitgevoerd worden door een erkende asbestdeskundige. Die komt bij je langs en maakt niet alleen het asbestattest maar geeft ook advies over veilig gebruik of tot verwijderen van het asbest. Wil je gebruik maken van onze experts hiervoor? Contacteer ons snel! De asbestattesten blijven 10 jaar geldig.

Wettelijke asbestinventarisatie

Elke werkgever is verplicht om een asbestinventaris op te maken van de gebouwen waar werkenmers tewerkgesteld worden. Op basis van de asbestinventaris voer je een risico-evaluatie uit en maak je een beheerprogramma. Om zeker correcte resultaten te bekomen, doe je best een beroep op een expert.

Asbest dak
Dak asbest

Asbestinvetaris renovatie of sloop

Werkgevers die hun werknemers renovatie- of sloopwerken laten uitvoeren bij particulieren of derden, zijn verplicht om vooraf een destructieve asbestinvetaris te (laten) opmaken voor de werkzone. Zo kunnen de asbestmaterialen op voorhand veilig en correct weggenomen worden. Dankzij de destructieve asbestinventaris kunnen asbestmaterialen veilig en selectief weggenomen worden voor de andere werken beginnen. Zo komen werknemers niet onbeschermd in aanraking met het asbest, en komt het asbest niet in het sloopafval terecht.

Klanten aan het woord

Snelle offerte en oplevering. Prima service in veilige omstandigheden!

Bert Drijkoningen

We werden op onze wenken bediend tijdens het hele proces. Bedankt aan Bobrik voor de veilige afhandeling van onze asbest.

Erik Vandekerkhove

Zeer tevreden over de geleverde werken. De communicatie was zeer transparant en de werkmannen werkten zeer goed en met de beste veiligheidsmaatregelen te nemen.

Lara Bogaerts

Mooie werken, goede communicatie en prijs.

Mahmut Kocar

Duidelijke kennis van zaken zowel bij zaakvoerders als personeel. Zowel de sloopwerken als asbestverwijdering werd kwaliteisvol afgewerkt. Ik kan Bobrik aan iedereen aanraden.

Jana Dedecker

Op zoek naar een asbestattest in de regio Antwerpen?

Neem gerust contact met ons op! Elke offerte of aanvraag is volledig vrijblijvend.

Contacteer ons

We contacteren je binnen de 24 uur!