Asbest verwijderen in Antwerpen?

Op zoek naar een betrouwbare en veilige asbestverwijderaar? Als dé toonaangevende asbestverwijderaar in de provincie Antwerpen staan we bekend om onze jarenlange expertise en toewijding aan het verwijderen van asbest op een professionele en verantwoorde manier.

Voor dringende asbestcalamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar!

Advies op maat

Wij voeren niet enkel uit. Ook voor advies over je asbestsituatie helpen we je graag verder.

Hechtgebonden asbest

Hechtgebonden asbest zoals golfplaten van asbestcement verwijderen wij met de grootste precisie en zorg.

Losgebonden asbest

Onze grootste expertise ligt in het verwijderen van losgebonden asbest zoals leidingisolatie.

Vraag een vrijblijvende offerte
2 mannen met asbestplaat

Experts in asbestverwijdering in Antwerpen

Ons team van specialisten beschikt over de juiste certificeringen en is volledig uitgerust met gespecialiseerde apparatuur om elke asbestklus aan te pakken, groot of klein. We streven we ernaar om de hoogste normen voor veiligheid en efficiëntie te handhaven. Daarom vertrouwen al meer dan 500 klanten in de regio Antwerpen op onze asbestverwijdering specialisten.

Milieuvriendelijke aanpak

Bij Bobrik hechten we niet alleen belang aan de gezondheid van onze klanten, maar ook aan het milieu. Daarom volgen we nauwgezette protocollen voor milieuvriendelijke asbestverwijdering. We zorgen ervoor dat asbest op een verantwoorde manier wordt afgevoerd en dat alle wettelijke voorschriften worden nageleefd.

Contacteer ons voor meer informatie.

Enkele realisaties

Klanten aan het woord

Snelle offerte en oplevering. Prima service in veilige omstandigheden!

Bert Drijkoningen

We werden op onze wenken bediend tijdens het hele proces. Bedankt aan Bobrik voor de veilige afhandeling van onze asbest.

Erik Vandekerkhove

Zeer tevreden over de geleverde werken. De communicatie was zeer transparant en de werkmannen werkten zeer goed en met de beste veiligheidsmaatregelen te nemen.

Lara Bogaerts

Mooie werken, goede communicatie en prijs.

Mahmut Kocar

Duidelijke kennis van zaken zowel bij zaakvoerders als personeel. Zowel de sloopwerken als asbestverwijdering werd kwaliteisvol afgewerkt. Ik kan Bobrik aan iedereen aanraden.

Jana Dedecker

Kies voor de specialist in asbestverwijdering te Antwerpen

Heb je een particuliere woning, een bedrijfsgebouw of een industrieel complex? Bobrik is jouw betrouwbare partner voor asbestverwijdering in de provincie Antwerpen.

Contacteer ons

We contacteren je binnen de 24 uur!