Asbest verwijderaar Antwerpen

Asbestverwijdering

Op zoek naar een betrouwbare en veilige asbestverwijderaar? Wij helpen je graag verder. Voor elke asbestsituatie adviseren wij de juiste afbraakmethode met alle noodzakelijke beschermingsmaatregelen. Wij verwijderen alle mogelijke asbesttoepassingen: zowel hechtgebonden als niet-hechtgebonden. Volgende technieken worden hiervoor toegepast: eenvoudige handelingen, couveuzezakmethode en hermetische zone. Onze specialiteit is het verwijderen van leidingisolatie in hermetische zone. Indien gewenst kan je ook gebruik maken van onze totaalservice met afbraak- en sloopwerken.

Ben je aan het verbouwen of wil je een huis kopen en vermoed je een de aanwezigheid van asbest? Dan kan je beroep doen op onze asbestdeskundige voor een veilige staalname en asbestanalyse. Enkel nood aan advies of een asbestinventarisatie? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze experts.

Voor dringende asbestcalamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar!

Advies op maat

Wij voeren niet enkel uit. Ook voor advies over je asbestsituatie helpen we je graag verder.

Hechtgebonden asbest

Hechtgebonden asbest zoals golfplaten van asbestcement verwijderen wij met de grootste precisie en zorg.

Losgebonden asbest

Onze grootste expertise ligt in het verwijderen van losgebonden asbest zoals leidingisolatie.

Vraag een vrijblijvende offerte

Enkele realisaties

Asbestinventarisatie

Voor ondernemingen is een asbestinventarisatie al jaren verplicht. Ook voor particulieren moet dit in 2022 onderdeel uitmaken van de woningpas bij de verkoop van een woning. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen voor een asbestinventarisatie beroep doen op onze erkende asbestdeskundige. Vrijblijvend info vragen? Contacteer ons gerust.

Asbestinventarisatie aanvragen

Afbraakwerken

Het verwijderen van asbest gaat in vele gevallen gepaard met het afbreken of slopen van daken of andere delen van je woning. Hiervoor werken wij samen met vaste, gespecialiseerde partners. Uiteraard staan we hierbij garant voor dezelfde professionele en veilige service.

Contacteer ons voor meer informatie.

Klanten aan het woord

Snelle offerte en oplevering. Prima service in veilige omstandigheden!

Bert Drijkoningen

We werden op onze wenken bediend tijdens het hele proces. Bedankt aan Bobrik voor de veilige afhandeling van onze asbest.

Erik Vandekerkhove

Zeer tevreden over de geleverde werken. De communicatie was zeer transparant en de werkmannen werkten zeer goed en met de beste veiligheidsmaatregelen te nemen.

Lara Bogaerts

Mooie werken, goede communicatie en prijs.

Mahmut Kocar

Duidelijke kennis van zaken zowel bij zaakvoerders als personeel. Zowel de sloopwerken als asbestverwijdering werd kwaliteisvol afgewerkt. Ik kan Bobrik aan iedereen aanraden.

Jana Dedecker

Wil je graag meer informatie over hoe we je kunnen helpen?

Neem gerust contact met ons op! Elke offerte of aanvraag is volledig vrijblijvend.

Contacteer ons

We contacteren je binnen de 24 uur!