Asbestverwijderaars met kraan

Met meer dan 15 jaar ervaringĀ  als asbestverwerkingsbedrijf in Antwerpen bezitten wij de nodige kennis om elk opdracht tot een goed einde te brengen. Met Bobrik kies je dus voor ervaring en expertise. En dit niet alleen dankzij de jarenlange praktijkervaring. Om de beste service te kunnen bieden geven wij onze werknemers ook op regelmatige basis opleidingen.

Bij iedere opdracht bekijken we eerst wat de beste oplossing is voor jouw asbestprobleem. Nadien gaan we met de grootste zorg voor de veiligheid aan de slag.

Doordat we een familiebedrijf zijn kunnen we je uiteraard een zeer persoonlijke begeleiding geven bij elke asbestverwijdering geven en helpen we je graag verder met elk probleem of elke vraag, zowel voor, tijdens als na de werken.

Wij garanderen je een discrete, professionele en veilige aanpak bij het verwijderen van je asbest.

Meer over onze diensten

Klanten aan het woord

Snelle offerte en oplevering. Prima service in veilige omstandigheden!

Bert Drijkoningen

We werden op onze wenken bediend tijdens het hele proces. Bedankt aan Bobrik voor de veilige afhandeling van onze asbest.

Erik Vandekerkhove

Zeer tevreden over de geleverde werken. De communicatie was zeer transparant en de werkmannen werkten zeer goed en met de beste veiligheidsmaatregelen te nemen.

Lara Bogaerts

Mooie werken, goede communicatie en prijs.

Mahmut Kocar

Duidelijke kennis van zaken zowel bij zaakvoerders als personeel. Zowel de sloopwerken als asbestverwijdering werd kwaliteisvol afgewerkt. Ik kan Bobrik aan iedereen aanraden.

Jana Dedecker

Wil je graag meer informatie over hoe we je kunnen helpen?

Neem gerust contact met ons op! Elke offerte of aanvraag is volledig vrijblijvend.

Contacteer ons

We contacteren je binnen de 24 uur!